2-Business center Elan Properties 20220817

Бизнис центар Елан Пропертис

Скопје, Македонија 

Адитив за водоотпорност на бетонот со – кристализаија Xypex Admix C1000 NF  Хидроизолација на темелни плочи подрумски ѕидови  и лифтовски јадра подземна гаража  од  објектот од 1,2,3  дела во бетон во 1100.0 м3  или вкупно употребено 3300,0 кг Admix C1000 NF.

 • Xypex Catalogue

  Каталог на „Xypex“

  Овој дигитален каталог содржи преглед на компанијата, производите, Формат на Институтот за градежни спецификации, шематски цртежи, низа проекти низ светот и многу друго.


  Белешка: Ова е голема датотека и нејзиното преземање може да потрае подолго во зависност од вашата интернет-конекција.

 • tn-brochure

  Корпоративна брошура на „Xypex“

  Дознајте како, над 50 години, технологијата за хидроизолација со кристализација на „Xypex“ им служеше на корисниците на бетон во над 90 земји.

 • tn-no-equal

  Ѝ нема рамна

  Оваа брошура е збир од некои од нашите слики од електронската микроскопска анализа (SEM), што дава дефинитивни докази за обликувањето на нерастворливата кристализирана структура во бетонот третиран со „Xypex“. На технологијата „Xypex Crystalline“ навистина Ѝ НЕМА РАМНА.

 • London Poster

  „Xypex“ во Лондон

  Од највисоките згради во Обединетото Кралство до најлуксузните адреси во Лондон и во огромен број фасцинантни структури на разни места, компанијата „Xypex“ е присутна и нуди производи и услуги за да го направи бетонот подобар.

Scroll to top