2-Business center Elan Properties 20220817

Бизнис центар Елан Пропертис

Скопје, Македонија 

Адитив за водоотпорност на бетонот со – кристализаија Xypex Admix C1000 NF  Хидроизолација на темелни плочи подрумски ѕидови  и лифтовски јадра подземна гаража  од  објектот од 1,2,3  дела во бетон во 1100.0 м3  или вкупно употребено 3300,0 кг Admix C1000 NF.

  • admix-brochure

    „Admix C-Series“

    Додатокот „Xypex Admix“ е специјализиран производ што се меша со бетонот при дозирањето. Ги надминува другите методи заради својата уникатна способност да стане навистина интегрален дел од бетонската матрица. Користејќи ја светски реномираната технологија за кристализација на „Xypex“, додатокот „Xypex Admix“ ги запечатува примарните патеки по кои навлегуваат водата и агресивните хемиски супстанции, го напаѓаат, и на крај, му се закануваат на долгорочниот интегритет на бетонската структура.

Scroll to top