2-Business center Elan Properties 20220817

Бизнис центар Елан Пропертис

Скопје, Македонија 

Адитив за водоотпорност на бетонот со – кристализаија Xypex Admix C1000 NF  Хидроизолација на темелни плочи подрумски ѕидови  и лифтовски јадра подземна гаража  од  објектот од 1,2,3  дела во бетон во 1100.0 м3  или вкупно употребено 3300,0 кг Admix C1000 NF.

Добредојдовте во Xypex Македонија

Моментално ја посетувате интернет-страницата на дистрибутерот на Xypex на македонски јазик. Овде, можете да научите за нашите производи и услуги, да видите резиме на локалните проекти и директно да стапите во контакт со Вашиот регионален дистрибутер со какви било прашања или барања во врска со продажбата. Ако сакате да отидете на глобалната интернет-страница на Xypex, кликнете овде www.xypex.com.

Производите на Xypex со заштитената технологија Crystalline Waterproofing се складираат, продаваат и се поддржани од наша страна под лиценца на Xypex Chemical Corporation. Повеќе од 50 години и во над 90 земји, пионерската технологија Crystalline Waterproofing на Xypex ја штити бетонската инфраструктура.

Ширум светот, во секакви климатски и разновидни градежни ситуации, технологијата Crystalline на Xypex е тестирана и докажана во илјадници примени. Денес, Xypex го поставува стандардот на врвен степен на квалитет во својата област и продолжува да се бара и применува во сè повеќе крупни градежни примени.

Scroll to top