xypex Banka Kombëtare E Republikës Çeke

Banka Kombëtare e Republikës Çeke

Pragë

Dyshemeja e kësaj ndërtese kishte rrjedhje të madhe. Pas shpimit të dyshemesë deri në betonin e themeleve, u përdorën Xypex Concentrate, Modified dhe Patch'n Plug për të ndaluar rrjedhjen e madhe.

 • Xypex Catalogue

  Katalogu Xypex

  Ky katalog dixhital përmban një përmbledhje rreth kompanisë, produkteve, formatit CSI, vizatimeve skematike, një grup projektesh në të gjithë botën dhe shumë më tepër.


  Shënim: Ky është një skedar i madh dhe shkarkimi i tij mund të zgjasë më shumë në varësi të lidhjes tuaj të internetit.

 • tn-brochure

  Broshura korporative Xypex

  Zbuloni sesi, për mbi 50 vjet, teknologjia hidroizoluese kristalore Xypex u ka shërbyer përdoruesve të betonit në mbi 90 vende.

 • tn-no-equal

  E posaçme

  Kjo broshurë është një koleksion i disa imazheve tona të Skanimit me Mikroskop Elektronik (SEM) që japin prova përfundimtare të një formacioni të strukturës së patretshme kristalore në betonin e trajtuar me Xypex. Teknologjia kristalore Xypex është vërtet e posaçme.

 • London Poster

  Xypex në Londër

  Xypex është prezent nga ndërtesa më e lartë në Britani deri në adresën më luksoze të Londrës dhe një mori strukturash interesante midis tyre, duke ofruar produkte dhe shërbime për ta bërë betonin më të mirë.

Scroll to top