xypex Banka Kombëtare E Republikës Çeke

Banka Kombëtare e Republikës Çeke

Pragë

Dyshemeja e kësaj ndërtese kishte rrjedhje të madhe. Pas shpimit të dyshemesë deri në betonin e themeleve, u përdorën Xypex Concentrate, Modified dhe Patch'n Plug për të ndaluar rrjedhjen e madhe.

Mirë se vini në Xypex Kosovë

Aktualisht po vizitoni faqen e internetit të distributorëve të Xypex në Kosovë. Këtu mund të njiheni me produktet dhe shërbimet tona, mund të shihni një ekspoze të projekteve tona lokale, si edhe mund të kontaktoni me distributorin tuaj rajonal për çdo pyetje apo kërkesë tuajën. Sa herë që të dëshironi të vizitoni faqen globale të internetit të Xypex, thjesht klikoni këtu www.xypex.com.

Produktet e regjistruara të hidroizolimit kristalin të Xypex, magazinohen, shiten dhe mbështeten prej nesh sipas licencës nga Xypex Chemical Corporation. Teknologjia novatore kristaline e Xypex mbron infrastrukturat e betonit prej më shumë se 50 vitesh dhe në mbi 90 shtete.

Në mbarë globin, në çdo klimë të vështirë dhe në situata të ndryshme ndërtimi, teknologjia kristaline e Xypex është testuar dhe vërtetuar në mijëra aplikime. Sot, Xypex vendos standardin e përsosmërisë në fushën e saj, dhe vazhdon të specifikohet dhe të aplikohet gjithnjë e më shumë në aplikime në sasi të mëdha të betonit.

Scroll to top