xypex Banka Kombëtare E Republikës Çeke

Banka Kombëtare e Republikës Çeke

Pragë

Dyshemeja e kësaj ndërtese kishte rrjedhje të madhe. Pas shpimit të dyshemesë deri në betonin e themeleve, u përdorën Xypex Concentrate, Modified dhe Patch'n Plug për të ndaluar rrjedhjen e madhe.

 • Admix C-500, C-1000

  Admix C-500 & C-1000

  Xypex Admix shtohet në momentin e përzierjes së betonit për të hidroizoluar dhe mbrojtur betonin që nga fillimi. Performanca e tij tejkalon ato të metodave të tjera për shkak të aftësisë së tij unike për t'u bërë pjesë vërtet integrale e përbërjes së betonit. Admix C-Series është formuluar në mënyrë specifike për të plotësuar kushtet e ndryshme të projekteve dhe temperaturës.

  Luaj videon  
  3
  b5e782b1-efaf-4b50-be18-1efdb802980e
Scroll to top