Euroherc Banjaluka

Euroherc Banjaluka

Banjaluka

Sanacija -1,-2,-3 etaža. Sanirano je cca 3 kilometra spojeva ploča/zid, zid/zid, stropna ploča/zid, velik broj AB gnijezda različitih dimenzija, rupe od držača oplate, 6 liftnih jama, sprinkler bazen. Sanacija je trajala 8 mjeseci, svi radovi su odrađeni sa unutarnje strane. Utrošeno je cca Xypex Concentrate 2.696,00kg, Xypex Patch'n Plug 6.400,00kg

 • agriculture

  Poljoprivreda

  Xypex proizvodi igraju kljucnu ulogu u vodonepropusnosti i zastiti betona od prodora vode zbog hidrostatskog pritiska i agresivnog hemijskog napada, problemima koji su tipicno povezani sa skracenim vijekom trajanja betonskih poljoprivrednih konstrukcija.
 • dams

  Brane i navodnjavanje

  Strukturni integritet betonskih brana i konstrukcija za navodnjavanje zavisi od zastite celicne armature od korozije. Neodgovarajuca hidroizolacija, pukotine, ostecenja spojeva, hemijski napad, reakcija i abrazija alkalnog agregata, problemi su koji ce rezultirati propadanjem betona. U kratkom roku to moze dovesti do gubitka vode, smanjenja protoka vode i neplaniranih troskova odrzavanja.
 • industry

  Industrijske konstrukcije

  Industrijske betonske konstrukcije su neprestano izlozene hidrostatskom pritisku, sulfatima, hloridima i drugim agresivnim hemikalijama. Bez odgovarajuce zastite, strukturalni integritet betona je ubrzo ugrozen, sto dovodi do skupih pokusaja sanacije i skracenog vijeka trajanja.
 • power

  Struja i komunalije

  Zbog svoje prirode, betonske strukture za struju i komunalije mogu biti ozbiljno ugrozene hidrostatskim pritiskom i hemijskim napadima. Bez odgovarajuce zastite, ubrzo se ugrozava strukturalni integritet, sto dovodi do skupih pokusaja sanacije i skracenja zivotnog vijeka.
 • bridges

  Mostovi

  Mostovi od armiranog betona su neprestano pod udarom razornog djelovanja vlage i korozije izazvane hloridom. Bez odgovarajuce zastite, strukturalni integritet mosta je ubrzo ugrozen, sto dovodi do skupih pokusaja sanacije i skracenog zivotnog vijeka.
 • marine

  Pomorski objekti

  Morske konstrukcije od armiranog betona su neprestano pod udarom destruktivnog djelovanja vlage i korozije uzrokovane hloridom. Bez odgovarajuce zastite, strukturalni integritet morske konstrukcije je uskoro ugrozen, sto dovodi do skupih pokusaja sanacije i skracenog zivotnog vijeka.
 • water-treatment

  Postrojenja za preradu vode

  Strukturalni integritet spremnika za drzanje u postrojenjima za preradu vode u potpunosti zavisi od zastite celicne armature od korozije. Xypex ima veliko iskustvo u hidroizolaciji i zastiti komunalne infrastrukture i prepoznat je kao kljucni igrac u industriji prerade vode.
 • foundations

  Temelji u opstem gradevinarstvu

  Strukturalni integritet temelja zgrada, bilo dubokih ili plitkih, moze se ozbiljno ugroziti hidrostatickim pritiskom i curenjem vode povezanim sa visokim vodostajima. Xypex-ova netoksicna kristalna tehnologija stiti hiljade temelja sirom svijeta.
 • wwtp

  Skupljanje i obrada otpadnih voda

  Infiltracija vode i korozija izazvane mikrobima, dva su glavna problema koja su zajednicka za strukture za prikupljanje i preradu kanalizacije i otpadnih voda. Nasa Xypex kristalna tehnologija je dokazana u saniranim, kao i u novim strukturama za obradu kanalizacije i otpadnih voda, i smatra se najboljom za odbranu od hemijskih napada u teskim biohemijskim uslovima i za sprjecavanje infiltracije vode cak i pod ekstremnim hidrostatickim pritiskom.
 • tunnels

  Tuneli

  Zbog svoje same prirode i lokacije, tunele mogu ozbiljno ugroziti hidrostatski tlak i curenje vode vezano za visoku razinu podzemnih voda. Xypex posjeduje dubinsko iskustvo u području hidroizolacije i zaštite tunela.
 • DISTRIBUTER

  Slavko Mihaljevic

  Tel: 34 352 050
  E-mail
 • Registrujte se za e-vijesti
Scroll to top