Euroherc Banjaluka

Euroherc Banjaluka

Banjaluka

Sanacija -1,-2,-3 etaža. Sanirano je cca 3 kilometra spojeva ploča/zid, zid/zid, stropna ploča/zid, velik broj AB gnijezda različitih dimenzija, rupe od držača oplate, 6 liftnih jama, sprinkler bazen. Sanacija je trajala 8 mjeseci, svi radovi su odrađeni sa unutarnje strane. Utrošeno je cca Xypex Concentrate 2.696,00kg, Xypex Patch'n Plug 6.400,00kg

Dobrodošli u Xypex Bosna i Hercegovina

Trenutno se nalazite na web-lokaciji distributera kompanije Xypex za Bosnu i Hercegovinu. Ovdje možete saznati više o našim proizvodima i uslugama, vidjeti istaknute lokalne projekte te direktno kontaktirati s vašim regionalnim distributerom ako imate pitanja ili upita povezanih s prodajom. Ako želite posjetiti globalnu web-lokaciju kompanije Xypex, kliknite na www.xypex.com.
Xypexovi vlastiti proizvodi za hidroizolaciju Crystalline Waterproofing skladište se, prodaju i održavaju na temelju licence kompanije Xypex Chemical Corporation. Tokom više od 50 godina u više od 90 zemalja, inovativna tehnologija hidroizolacije Xypex Crystalline štiti betonske infrastrukture.

Širom svijeta, odgovarajući na razne klimatske izazove i raznovrsne građevinske situacije, tehnologija Xypex Crystalline testirana je i dokazana u hiljadama različitih primjena. Danas Xypex predstavlja standard izvrsnosti u svojoj oblasti i nastavlja se razvijati i koristiti u sve većem broju betonskih primjena.

  • DISTRIBUTER

    Slavko Mihaljevic

    Tel: 34 352 050
    E-mail
  • Registrujte se za e-vijesti
Scroll to top