xypex Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Bucureşti

Această clădire are 5 etaje de subsol; majoritatea sunt pentru parcare, dar şi utilităţile sunt adăpostite aici (rezervorul de apă anti-incendiu se întinde pe ultimele 3 etaje de subsol). Pereţii exteriori ai subsolurilor şi 2 250 m de fisuri şi rosturi au fost impermeabilizate cu Xypex Patch'n Plug şi mortar pe bază de ciment dozat cu Xypex Admix C-1000.

 • agriculture

  Agricultură

  Produsele Xypex joacă un rol-cheie în impermeabilizarea și protejarea betonului de pătrunderea apei cauzată de presiunea hidrostatică și de atacul substanțelor chimice agresive – probleme asociate, de obicei, cu reducerea duratei de serviciu a structurilor agricole din beton.

 • dams

  Baraje și irigații

  Integritatea structurală a barajelor și a structurilor de irigații din beton depinde de protejarea armăturii de oțel împotriva coroziunii. Impermeabilizarea neadecvată, fisurarea, cedarea rosturilor, atacul substanțelor chimice, reacția alcalii-agregate și abraziunea sunt probleme care vor duce la deteriorarea betonului. Pe termen scurt, acest lucru poate duce la pierderi de apă, reducerea debitului de apă și costuri de întreținere neplanificate.

 • industry

  Structuri industriale

  Structurile industriale din beton sunt permanent expuse la presiune hidrostatică, sulfați, cloruri și alte substanțe chimice agresive. Fără protecție adecvată, integritatea structurală a betonului este compromisă curând, ducând la eforturi costisitoare de remediere și o durată de viață scurtată.

 • power

  Energie electrică și utilități

  Datorită chiar naturii lor, structurile de beton din domeniul energiei electrice și utilităților pot fi grav compromise de presiunea hidrostatică și atacul substanțelor chimice. Fără protecție adecvată, integritatea structurală este compromisă curând, ducând la eforturi costisitoare de remediere și o durată de viață scurtată.

 • bridges

  Poduri

  Podurile din beton armat sunt permanent atacate de efectele distrugătoare ale umezelii și coroziunii cauzate de cloruri. Fără protecție adecvată, integritatea structurală a unui pod este compromisă curând, ducând la eforturi costisitoare de remediere și o durată de viață scurtată.

 • marine

  Structuri maritime

  Structurile maritime din beton armat sunt permanent atacate de efectele distrugătoare ale umezelii și coroziunii cauzate de cloruri. Fără protecție adecvată, integritatea structurală a unei structuri maritime este compromisă curând, ducând la eforturi costisitoare de remediere și o durată de viață scurtată.

 • water-treatment

  Stații de tratare a apei

  Integritatea structurală a rezervoarelor colectoare din stațiile de tratare a apei depinde în totalitate de protejarea armăturii de oțel împotriva coroziunii. Xypex are o experiență vastă în impermeabilizarea și protejarea infrastructurii municipale și este recunoscut ca jucător important în industria tratării apei.

 • foundations

  Fundații de construcții generale

  Integritatea structurală a fundațiilor de clădiri, indiferent că sunt de adâncime sau de suprafață, poate fi grav compromisă de presiunea hidrostatică și scurgerile de apă asociate cu nivelul ridicat al pânzei freatice. Tehnologia cristalină netoxică a Xypex protejează mii de fundații în întreaga lume.

 • wwtp

  Colectarea și tratarea apelor reziduale

  Coroziunea microbiană și infiltrarea apei sunt cele două probleme majore specifice structurilor de colectare a apelor uzate și de tratare a apelor reziduale. Tehnologia noastră cristalină Xypex a fost demonstrată în structuri de tratare a apelor uzate și reziduale, atât reabilitate cât și noi, și este considerată cea mai bună la gestionarea atacului substanțelor chimice în condiții biochimice severe și la împiedicarea infiltrării apei chiar și sub presiune hidrostatică extremă.

 • tunnels

  Tuneluri

  Datorită chiar naturii și amplasării lor, tunelurile pot fi grav compromise de presiunea hidrostatică și scurgerile de apă asociate cu nivelul ridicat al pânzei freatice. Xypex are un palmares vast în domeniul impermeabilizării și protejării tunelurilor.

 • DISTRIBUITOR

  Teodor Radu

  REXIMACO SRL
  Tel: +40 722 285 638
  E-mail
 • Înscriere la e-noutăți
Scroll to top