xypex Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Bucureşti

Această clădire are 5 etaje de subsol; majoritatea sunt pentru parcare, dar şi utilităţile sunt adăpostite aici (rezervorul de apă anti-incendiu se întinde pe ultimele 3 etaje de subsol). Pereţii exteriori ai subsolurilor şi 2 250 m de fisuri şi rosturi au fost impermeabilizate cu Xypex Patch'n Plug şi mortar pe bază de ciment dozat cu Xypex Admix C-1000.

 • Proiecte
  Baraje și irigații

  Barajul deversor Ogrezeni

  Bucureşti Această structură este situată pe râul Argeş, la 25 km vest de Bucureşti. Rezervorul a fost creat pentru a furniza o securitate şi calitate sporite pentru alimentarea cu apă. S-a utilizat Xypex Patch'n Plug pentru a repara 275 m de fisuri şi rosturi de pe suprafaţa canalului deversor, pentru a împiedica scurgerile în galeria de serviciu. S-a aplicat apoi un strat de Xypex Concentrate pe toată suprafaţa.
  Fundații de construcții generale

  Clădirea A.G.I.R.

  Bucureşti O placă de 10cm pentru grinda în consolă de la intrarea în clădire a fost deteriorată de acţiunea îngheţului/dezgheţului. Fisurile şi betonul deteriorat permiteau infiltrarea apei pluviale. Fisurile şi rostul de bază au fost umplute cu Xypex Patch'n Plug şi apoi s-a tratat toată suprafaţa cu Xypex Concentrate.
  Fundații de construcții generale

  Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

  Bucureşti Această clădire are 5 etaje de subsol; majoritatea sunt pentru parcare, dar şi utilităţile sunt adăpostite aici (rezervorul de apă anti-incendiu se întinde pe ultimele 3 etaje de subsol). Pereţii exteriori ai subsolurilor şi 2 250 m de fisuri şi rosturi au fost impermeabilizate cu Xypex Patch'n Plug şi mortar pe bază de ciment dozat cu Xypex Admix C-1000.
  Energie electrică și utilități

  Hidrocentrala de la Târgu Jiu

  Târgu Jiu Pereţii de presiune din amonte şi aval ai acestei hidrocentrale au fost impermeabilizaţi cu 700 kg de produse Xypex înainte de devierea în faza a doua a râului, ce a pus structura sub presiune.

 • DISTRIBUITOR

  Teodor Radu

  REXIMACO SRL
  Tel: +40 722 285 638
  E-mail
 • Înscriere la e-noutăți
Scroll to top