xypex Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Bucureşti

Această clădire are 5 etaje de subsol; majoritatea sunt pentru parcare, dar şi utilităţile sunt adăpostite aici (rezervorul de apă anti-incendiu se întinde pe ultimele 3 etaje de subsol). Pereţii exteriori ai subsolurilor şi 2 250 m de fisuri şi rosturi au fost impermeabilizate cu Xypex Patch'n Plug şi mortar pe bază de ciment dozat cu Xypex Admix C-1000.

 • Xypex Catalogue

  Catalogul Xypex

  Acest catalog digital conține o prezentare generală a companiei, a produselor, format CSI, desene schematice, un șir de proiecte la nivel mondial și multe altele.


  Notă: Acesta este un fișier mare și descărcarea lui poate dura mai mult, în funcție de conexiunea dumneavoastră la internet.

 • tn-brochure

  Broșura corporativă Xypex

  Descoperiți cum, de mai bine de 50 de ani, tehnologia de impermeabilizare cristalină Xypex îi deservește pe utilizatorii de beton din peste 90 de țări.

 • tn-no-equal

  Fără egal

  Această broșură este o colecție cu câteva dintre imaginile noastre obținute la un microscop electronic cu baleiaj (SEM), care oferă probe incontestabile ale unei formațiuni cu structură cristalină insolubilă în betonul tratat cu Xypex. Tehnologia Xypex Crystalline este cu adevărat FĂRĂ EGAL.

 • London Poster

  Xypex la Londra

  De la cea mai înaltă clădire din Regatul Unit la cea mai luxoasă adresă și nenumărate construcții fascinante între ele, Xypex este acolo, oferind produse și servicii pentru a face betonul mai bun.

 • DISTRIBUITOR

  Teodor Radu

  REXIMACO SRL
  Tel: +40 722 285 638
  E-mail
 • Înscriere la e-noutăți
Scroll to top