Holland pompinrichting

Netherlands

Xypex-producten werden gebruikt bij de renovatie van deze pompinrichting voor afvalwater. Xypex Concentrate werd gebruikt voor het afdichten rond de buizen en aan de voet van de pompen. Xypex Restora-Top 100 werd gebruikt om de betonnen dekken buiten het pompstation weer glad te maken.

 • agriculture

  Landbouw

  De producten van Xypex spelen een sleutelrol bij het waterdicht maken en beschermen van beton tegen waterpenetratie vanwege hydrostatische druk en agressieve chemische aantasting – problemen die meestal samenhangen met de kortere levensduur van betonnen landbouwconstructies.
 • dams

  Dammen en irrigatie

  De structurele integriteit van betonnen dammen en irrigatieconstructies hangt af van de bescherming van de staalwapening tegen corrosie. Ontoereikende waterdichting, scheuren, problemen met de naden, chemische aantasting, alkali-aggregaatreacties en slijtage zijn problemen die zullen leiden tot de achteruitgang van beton. Op korte termijn kan dit leiden tot waterverlies, vermindering van de waterstroom en niet-geplande onderhoudskosten.
 • industry

  Industriële constructies

  Industriële betonconstructies worden voortdurend blootgesteld aan hydrostatische druk, sulfaten, chloriden en andere agressieve chemicaliën. Zonder de juiste bescherming wordt de structurele integriteit van het beton snel aangetast, wat leidt tot dure saneringsinspanningen en een kortere levensduur.
 • power

  Kracht- en utiliteitscentrales

  Vanwege hun aard kunnen betonnen constructies van kracht- en utiliteitscentrales ernstig worden aangetast door hydrostatische druk en chemische aantasting. Zonder de juiste bescherming wordt de structurele integriteit snel aangetast, wat leidt tot dure saneringsinspanningen en een kortere levensduur.
 • bridges

  Bruggen

  Bruggen van gewapend beton worden voortdurend aangevallen door de destructieve effecten van vocht en door chloride veroorzaakte corrosie. Zonder de juiste bescherming wordt de structurele integriteit van een brug snel aangetast, wat leidt tot dure saneringsinspanningen en een kortere levensduur.
 • marine

  Mariene constructies

  Mariene constructies van gewapend beton worden voortdurend aangevallen door de destructieve effecten van vocht en door chloride veroorzaakte corrosie. Zonder de juiste bescherming wordt de structurele integriteit van een mariene constructie snel aangetast, wat leidt tot dure saneringsinspanningen en een kortere levensduur.
 • water-treatment

  Waterzuiveringsinstallaties

  De structurele integriteit van opslagtanks in waterzuiveringsinstallaties hangt volledig af van de bescherming van de stalen wapening tegen corrosie. Xypex heeft uitgebreide ervaring in het waterdicht maken en beschermen van de gemeentelijke infrastructuur, en is erkend als een belangrijke speler in de waterzuiveringindustrie.
 • foundations

  Algemene bouwfunderingen

  De structurele integriteit van bouwfunderingen, diep of ondiep, kan ernstig in gevaar worden gebracht door hydrostatische druk en waterlekkage in verband met hoge waterstanden. De niet-giftige kristallisatietechnologie van Xypex beschermt duizenden funderingen wereldwijd.
 • wwtp

  Afvalwaterverzameling en -zuivering

  Microbiële geïnduceerde corrosie en waterfiltratie zijn de twee grootste problemen die veel voorkomen bij riool- en afvalwaterzuiveringsconstructies. Onze kristallisatietechnologie van Xypex is bewezen in zowel gerehabiliteerde als nieuwe riool- en afvalwaterzuiveringsconstructies en wordt beschouwd als de beste in het omgaan met chemische aanvallen in zware biochemische omstandigheden en het weerstaan van waterfiltratie, zelfs onder extreme hydrostatische druk.
 • tunnels

  Tunnels

  Vanwege hun aard en locatie kunnen tunnels ernstig in gevaar worden gebracht door hydrostatische druk en waterlekkage in verband met hoge waterstanden. Xypex heeft een uitgebreide staat van dienst in het waterdicht maken en beschermen van tunnels.
 • DISTRIBUTEUR

  Patrick Mallens

  Tel: +31 412-623284
  E-mail
 • Registreer voor E-News
Scroll to top