Holland pompinrichting

Netherlands

Xypex-producten werden gebruikt bij de renovatie van deze pompinrichting voor afvalwater. Xypex Concentrate werd gebruikt voor het afdichten rond de buizen en aan de voet van de pompen. Xypex Restora-Top 100 werd gebruikt om de betonnen dekken buiten het pompstation weer glad te maken.

Welkom bij Xypex in Nederland

U bezoekt op dit moment de website van de Nederlandse distributeur van Xypex. U kunt hier meer te weten komen over onze producten en diensten en een overzicht bekijken van lokale voorbeeldprojecten. Ook kunt u via de site contact opnemen met uw regionale distributeur om algemene vragen te stellen of vragen met betrekking tot de verkoop. Om de wereldwijde website van Xypex te bezoeken klikt u hier op www.xypex.com.

Wij verzorgen het in voorraad houden, de verkoop en de ondersteuning van waterdichtingsproducten van Xypex op basis van kristallisatie onder licentie van Xypex Chemical Corporation. Al meer dan 50 jaar en in meer dan 90 landen beschermt de baanbrekende waterdichtingstechnologie van Xypex betonnen infrastructuren op basis van kristallisatie.

In de hele wereld, in de meest uitdagende klimaatomstandigheden en bij de meest uiteenlopende bouwconstructies, is de kristallisatietechnologie van Xypex getest en heeft deze zich bewezen bij duizenden toepassingen. Op dit moment stelt Xypex de norm voor veeleisende excellentie op het vakgebied en het gebruik wordt voortdurend voorgeschreven en toegepast in een toenemend aantal toepassingen van beton.

  • DISTRIBUTEUR

    Patrick Mallens

    Tel: +31 412-623284
    E-mail
  • Registreer voor E-News
Scroll to top