Holland pompinrichting

Netherlands

Xypex-producten werden gebruikt bij de renovatie van deze pompinrichting voor afvalwater. Xypex Concentrate werd gebruikt voor het afdichten rond de buizen en aan de voet van de pompen. Xypex Restora-Top 100 werd gebruikt om de betonnen dekken buiten het pompstation weer glad te maken.

 • Xypex Catalogue

  De catalogus van Xypex

  Deze digitale catalogus bevat een overzicht van het bedrijf, de producten, het CSI-formaat, schematische tekeningen, een scala aan projecten over de hele wereld en nog veel meer.

   

  Opmerking: Dit is een groot bestand en het downloaden kan langer duren, afhankelijk van uw internetverbinding.

 • tn-brochure

  De bedrijfsbrochure van Xypex

  Ontdek hoe de waterdichtingstechnologie van Xypex middels kristallisatie gebruikers van beton al meer dan 50 jaar in meer dan 90 landen van dienst is.

 • tn-no-equal

  Niks evenaart

  Deze brochure is een verzameling van enkele van onze Scanning Electron Microscopy (SEM)-beelden die definitief bewijs leveren van een niet-oplosbare kristallijne structuurvorming in met Xypex behandeld beton. Echt NIKS EVENAART de kristallisatietechnologie van Xypex.

 • London Poster

  Xypex in Londen

  Van het hoogste gebouw van het Verenigd Koninkrijk tot het meest luxueuze adres van Londen en een groot aantal fascinerende tussenliggende constructies, Xypex is erbij en levert producten en diensten om beton te verbeteren.
 • DISTRIBUTEUR

  Patrick Mallens

  Tel: +31 412-623284
  E-mail
 • Registreer voor E-News
Scroll to top