xypex Podzemna garaza, Porto Montenegro

Podzemna garaza, Porto Montenegro

Tivat

Xypex Concentrate je upotrebljen na konstrukciji podzemne garaže, da bi sprečio prodor vode kroz konstrukciju i zaustavio curenje. Xypex Patch’n Plug je upotrebljen da zatvori pukotine I druga oštećenja u betonu. Dva premaza Xypex Concentrate je aplicirina na betonsku konstrukciju da bi se riješio problem I osušila konstrukcija u potpunosti. Ovaj objekat je podzemna garaža koja se nalazi ispod bazena za kupanje I terase.

 • agriculture

  Poljoprivreda

  Xypex proizvoda igraju ključnu ulogu u vodootporosti i zaštiti betona od ulaska vode zbog hidrostatičkog pritiska i agresivnih hemijskih napada – problemi koji se tipično povezuju sa smanjenom dugotrajnošću poljoprivrednih građevina od betona.

 • dams

  Brane i navodnjavanje

  Strukturni integritet betonskih brana i struktura za navodnjavanje zavisi od zaštite čelične armature od korozije. Neadekvatna hidroizolacija, napukline, oštećeni spojevi, napadi hemikalija, alkalno-agregatna reakcija i nagrizanje problemi su koji za rezultata imaju propadanje betona. Na kratke staze ovo može da dovede do gubitka vode, smanjenog protoka i neplaniranih troškova održavanja.

 • industry

  Industrijske strukture

  Industrijske betonske strukture stalno su izložene hidrostatičkom pritisku, sulfatima, hloridima i drugim agresivnim hemikalijama. Bez odgovarajuće zaštite, strukturni integritet betona brzo se ugrožava, što dovodi do skupih napora popravke i skraćenog životnog vijeka.

 • power

  Struja i instalacije

  Zbog same njihove prirode, betonske strukture za struju i instalacije mogu biti ozbiljno ugrožene hidrostatičkim pritiskom i hemijskim napadima. Bez pravilne zaštite, strukturni integritet brzo biva ugrožen, što dovodi do skupih napora popravke i skraćenog životnog vijeka.

 • bridges

  Mostovi

  Armirani betonski mostovi nalaze se pod stalnim napadom destruktivnih efekata vlage i korozije uzrokovane hloridima. Bez pravilne zaštite, strukturni integritet mosta brzo biva ugrožen, što dovodi do skupih napora popravke i skraćenog životnog vijeka.

 • marine

  Morske građevine

  Morske građevine od armiranog betona nalaze se pod stalnim napadom destruktivnih efekata vlage i korozije uzrokovane hloridima. Bez pravilne zaštite, strukturni integritet mosta brzo biva ugrožen, što dovodi do skupih napora popravke i skraćenog životnog vijeka.

 • water-treatment

  Postrojenja za preradu vode

  Strukturni integritet rezervoara u postrojenjima za preradu vode zavisi isključivo od zaštite čelične armature od korozije. Xypex ima ogromno iskustvo u hidroizolaciji i zaštiti gradskih struktura i prepoznat je kao ključni igrač u industriji prerade vode.

 • foundations

  Temelji opštih građevina

  Strukturni integritet temelja građevina, bilo dubokih ili plitkih, može biti ozbiljno ugrožen hidrostatičkim pritiskom i curenjem vode povezanim sa visokim podzemnim vodama. Neotrovna Xypex tehnologija kristalizacije štiti hiljade temelja širom svijeta.

 • wwtp

  Sakupljanje i tretman kanalizacionih voda


  Korozija izazvana mikrobima i infiltracija vode predstavljaju dva glavna problema kod sakupljanja kanalizacionih voda i postrojenja koja vrše njihov tretman. Naša Xypex tehnologija kristalizacije dokazala se u rehabilitaciji kao i kod nov.

 • tunnels

  Tuneli

  Zbog njihove prirode i lokacije, tuneli mogu biti ozbiljno ugroženi hidrostatičkim pritiskom i curenjem vode povezanim sa visokim podzemnim vodama. Xypex ima veliko iskustvo u hidroizolaciji i zaštiti tunela.

 • DISTRIBUTER

  Srdjan Misuric

  Tel: 13-342769
  Adresa e-pošte
 • Prijavite se za e-vijesti
Scroll to top