xypex Podzemna garaza, Porto Montenegro

Podzemna garaza, Porto Montenegro

Tivat

Xypex Concentrate je upotrebljen na konstrukciji podzemne garaže, da bi sprečio prodor vode kroz konstrukciju i zaustavio curenje. Xypex Patch’n Plug je upotrebljen da zatvori pukotine I druga oštećenja u betonu. Dva premaza Xypex Concentrate je aplicirina na betonsku konstrukciju da bi se riješio problem I osušila konstrukcija u potpunosti. Ovaj objekat je podzemna garaža koja se nalazi ispod bazena za kupanje I terase.

 • Xypex Catalogue

  Xypex katalog

  Ovaj digitalni katalog sadrži pregled kompanije, proizvoda, CSI format, šematske nacrte, niz projekata širom svijeta i još mnogo toga. 


  Napomena: Ovo je velika datoteka i može se duže preuzimati u zavisnosti od vaše internet veze.

 • tn-brochure

  Xypex korporativna brošura

  Otkrijte kako već preko 50 godiny Xypex tehnologija vodootpornosti kristalizacijom služi korisnicima betona u više od 90 zemalja.

 • tn-no-equal

  Bez premca

  Ova brošura je zbirka nekih naših snimaka pomoću skenirajućeg elektronskog mikroskopa (SEM) koji daje definitivne dokaze nerastvorivih kristalnih strukturalnih formacija u betonu koji je tretiran Xypex proizvodima. Xypex tehnllogija kristalizacije zaista je BEZ PREMCA.
 • London Poster

  Xypex u Londonu

  Od najviše zgrade u Ujedinjenom Kraljevstvu do najluksuznije adrese u Londonu i ogromnog broja fascinantnih struktura između to dvoje, Xypex je uvijek tu, pružajući proizvode i usluge koji beton čine boljim.

 • DISTRIBUTER

  Srdjan Misuric

  Tel: 13-342769
  Adresa e-pošte
 • Prijavite se za e-vijesti
Scroll to top