xypex Manjung Power Station

Stesen Kuasa Manjung

Perak

Sebelum Xypex digunakan, usaha-usaha mengkalis air struktur ini gagal. Xypex Concentrate dan Patch'n Plug kemudiannya dipilih dan digunakan untuk memulihkan keretakan yang meluas di dalam konkrit loji ini dan dermaga memunggah arang batunya. Xypex berjaya membaiki keretakan, mengkalis air dan melindungi Stesen ini daripada klorida dan debu arang batu yang berasid.

 • Xypex Catalogue

  Katalog Xypex

  Katalog digital ini mengandungi gambaran keseluruhan syarikat, produk, Format CSI, Lukisan Skematik, barisan projek di seluruh dunia dan banyak lagi.


  Pemberitahuan: Ini merupakan fail yang besar dan mungkin mengambil masa yang lebih lama untuk dimuat turun bergantung kepada sambungan internet anda.

 • tn-brochure

  Brosur Korporat Xypex

  Ketahui bagaimana, dalam tempoh lebih daripada 50 tahun, teknologi kalis air kristalin Xypex telah memenuhi kehendak pengguna konkrit di lebih daripada 90 negara.

 • tn-no-equal

  Tiada Tandingan

  Brosur ini merupakan koleksi beberapa Pengimejan Mikroskopi Elektron Imbasan (SEM) kami yang memberi bukti nyata kepada pembentukan struktur kristalin tidak larut dalam konkrit yang dirawat oleh Xypex. Teknologi Kristalin Xypex sememangnya TIADA TANDINGAN.

 • London Poster

  Xypex di London

  Dari bangunan tertinggi di United Kingdom ke alamat paling mewah di London dan pelbagai lagi struktur yang menarik di antaranya, Xypex sentiasa di sana, menyediakan produk dan perkhidmatan untuk menjadikan konkrit lebih baik.

 • PENGEDAR

  Alex Voon

  Tel: 03-51928186
  E-mel
 • Daftar untuk E-Berita
Scroll to top