xypex Manjung Power Station

Stesen Kuasa Manjung

Perak

Sebelum Xypex digunakan, usaha-usaha mengkalis air struktur ini gagal. Xypex Concentrate dan Patch'n Plug kemudiannya dipilih dan digunakan untuk memulihkan keretakan yang meluas di dalam konkrit loji ini dan dermaga memunggah arang batunya. Xypex berjaya membaiki keretakan, mengkalis air dan melindungi Stesen ini daripada klorida dan debu arang batu yang berasid.

Selamat datang ke Xypex Malaysia

Anda sedang melawat Tapak Pengedar Xypex Malaysia. Di sini anda boleh belajar mengenali produk dan perkhidmatan kami, melihat pameran projek-projek tempatan, dan menghubungi Pengedar wilayah anda secara langsung jika anda ada soalan atau pertanyaan jualan. Bila-bila masa anda mahu mengunjungi Tapak Global Xypex, hanya klik di sini www.xypex.com.

Produk-produk Kalis air Crystalline Xypex distok, dijual dan disokong oleh kami di bawah lesen daripada Xypex Chemical Corporation. Selama lebih 50 tahun, dan di lebih 90 negara, Teknologi Kalis Air Crystalline Xypex yang merintis zaman telah melindungi banyak infrastruktur konkrit.

Di seluruh dunia, dalam pelbagai jenis iklim dan persekitaran pembinaan yang mencabar, Teknologi Crystalline Xypex telah diuji dan terbukti dalam beribu-ribu jenis penggunaan. Hari ini, Xypex menetapkan piawaian kecemerlangan jitu dalam bidangnya, dan terus diminta dan digunakan dalam kian banyak penggunaan konkrit utama.

  • PENGEDAR

    Alex Voon

    RNC Integral Concrete Technology (M) Sdn. Bhd.
    Tel: 03-51928186
    E-mel
  • Daftar untuk E-Berita
Scroll to top