xypex Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Clădirea de birouri Charles De Gaulle Plaza

Bucureşti

Această clădire are 5 etaje de subsol; majoritatea sunt pentru parcare, dar şi utilităţile sunt adăpostite aici (rezervorul de apă anti-incendiu se întinde pe ultimele 3 etaje de subsol). Pereţii exteriori ai subsolurilor şi 2 250 m de fisuri şi rosturi au fost impermeabilizate cu Xypex Patch'n Plug şi mortar pe bază de ciment dozat cu Xypex Admix C-1000.

Bun venit la Xypex în România

Vizitaţi acum site-ul distribuitorului Xypex în limba română. Aici puteţi afla informaţii despre produsele şi serviciile noastre, puteţi vedea o prezentare a proiectelor locale şi puteţi contacta direct distribuitorul în legătură cu orice întrebări sau solicitări de vânzări pe care le puteţi avea. Oricând doriţi să accesaţi site-ul global Xypex, faceţi clic aici www.xypex.com.

Produsele brevetate Crystalline Waterproofing de la Xypex sunt stocate, comercializate şi susţinute de noi sub licenţa Xypex Chemical Corporation. De mai bine de 50 ani şi în peste 90 ţări, revoluţionara tehnologie Xypex Crystalline Waterproofing a protejat cu succes infrastructurile de beton.

În întreaga lume, în fiecare climat dificil şi în diferite situaţii de construcţii, tehnologia Xypex Crystalline a fost testată şi atestată în mii de aplicaţii. În prezent, Xypex stabileşte standardul exigent de excelenţă în domeniu şi continuă să fie specificat şi folosit în tot mai multe aplicaţii importante de utilizare a betoanelor.

  • DISTRIBUITOR

    Teodor Radu

    REXIMACO SRL
    Tel: +40 722 285 638
    E-mail
  • Înscriere la e-noutăți
Scroll to top