xypex M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

Kőröshegy 

A hídszegélyek és a csapadékvíz-elvezető rendszer (folyókák és akna) környezeti terhelés, kipufogógázok és jégtelenítő sózás okozta káros hatások elleni együttes védelmét a Xypex Concentrate speciális bevonat utólagos alkalmazásával biztosítottuk.

 • whitepaper precast

  Előregyártott betonelemek védelme kristályos technológiával

  Szennyvizes környezetben a beton fizikai és kémiai károsodása egyaránt lehetséges. A kémiai károsodás azonban sokkal elterjedtebb, és ennek elsődleges okai: a savak és a szuflátok. A szennyvíziparban a savtámadási mechanizmust általában mikrobák által indukált korróziónak (MIC) nevezik, ami egy olyan folyamat, amelyben a szennyvízáramban lévő szulfidok biológiai reakció révén kénsavvá alakulnak. A reakció során keletkező kénvegyületek behatolnak a betonba, elősegítve a szulfátkorrózió kialakulását. 
  (angol nyelvű tanulmány)
   
 • whitepaper elevator

  Liftakna vízszigetelése kristályos technológiával

  A liftakna – a felvonófülke alatti akna alján elhelyezkedő betondoboz – egy egyszerű szerkezet, de nagyon érzékeny a vízbehatolásra, ami közvetlenül befolyásolja a felvonórendszer szerkezeti és mechanikai integritását. Az alábbi tanulmány a liftaknák különféle vízszigetelési módszereit értékeli azok megbízhatósága, hozzáférhetősége és hosszú távú tartóssága alapján. Különös hangsúlyt helyezve a kristályos vízszigetelésre és annak hosszú távú megoldásként történő alkalmazására az új építéseknél és a meglévő liftaknák javításakor. (angol nyelvű tanulmány)
   
 • whitepaper chloride

  Betonszerkezetek fenntarthatósága kristályos technológiával

  A betonszerkezetek fenntarthatósága elválaszthatatlanul összefügg annak szilárdságával és a tartósságával, és az élettartamon át tartó környezeti hatásként definiálható. A beton teljesítményének és élettartamának növelésével, környezetterhelésének csökkentésével a betonszerkezetek fenntarthatósága megnő. (angol nyelvű tanulmány)
   
 • FORGALMAZÓ

  Detári Anikó

  ASTOP Magyarország Kft.
  Tel: +36-30-2299-360
  E-mail
 • Regisztrálás az E-hírekre
Scroll to top