xypex M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

M7 Kőröshegyi völgyhíd, hídszegély és vízelvezető rendszer

Kőröshegy 

A hídszegélyek és a csapadékvíz-elvezető rendszer (folyókák és akna) környezeti terhelés, kipufogógázok és jégtelenítő sózás okozta káros hatások elleni együttes védelmét a Xypex Concentrate speciális bevonat utólagos alkalmazásával biztosítottuk.

 • Xypex Catalogue

  Xypex katalógus

  Ez az angol nyelvű digitális katalógus áttekintést nyújt társaságunkról, technológiánkról, termékeinkről. Megtalálható benne a termékek CSI formátumban összeállított specifikációja és alkalmazási útmutatója, sematikus vázlatrajzok, tesztek és vizsgálatok eredményei, valamint számos referencia projekt a világból.
  (angol nyelvű katalógus)

   

  Megjegyzés: Ez egy nagyon nagy fájl és a letöltése tovább tarthat az ön internetkapcsolatától függően.

 • tn-brochure

  Xypex vállalati prospektus

  Fedezze fel, hogy a Xypex kristályos vízszigetelő technológiája hogyan szolgálja több, mint 50 éve a betonfelhasználókat több, mint 90 országban.
  (angol nyelvű prospektus)

 • tn-no-equal

  A Xypex Más

  Ebben a prospektusban olyan (SEM) elektronmikroszkoppal készült  képanyagunk gyűjteménye látható, melyek bizonyítják az oldhatatlan kristályos szerkezet kialakulását és képződését a Xypex-szel kezelt betonban. A Xypex kristályos technológia valóban nem egyenlő mással, mert a XYPEX MÁS, igazán nincs párja. 
  (angol nyelvű prospektus)

   
 • London Poster

  A Xypex Londonban

  Az Egyesült Királyság legmagasabb épületétől London legfényűzőbb épületéig és még számtalan lenyűgöző építményben a Xypex termékeivel és szolgáltatásaival jelen van, hogy a betont még jobbá tegye.
  (angol nyelvű prospektus)

   
 • FORGALMAZÓ

  Detári Anikó

  ASTOP Magyarország Kft.
  Tel: +36-30-2299-360
  E-mail
 • Regisztrálás az E-hírekre
Scroll to top