xypex Kleppe Vannverk

Kleppe Vannverk

Kleppe–Bryne

Som følge av sprekker og defekter i betongen hadde det oppstått lekkasjer på forskjellige steder i tunnelene og tankene i dette underjordiske vannverksprosjektet. Alle lekkasjer ble eliminert ved å reparere defektene med produkter fra Xypex. I tillegg fikk overflaten et strøk med slamoverflatemiddel fra Xypex.

 • Xypex Catalogue

  Xypex-katalogen

  Denne digitale katalogen inneholder en oversikt over bedriften, produktene, CSI-format, skjematiske tegninger, en rekke prosjekter over hele verden og mye mer.


  Merk: Dette er en stor fil og det kan ta lenger tid å laste den ned, avhengig av Internett-tilkoblingen din.

  Se PDF  
 • tn-brochure

  Xypex-bedriftsbrosjyre

  Oppdag hvordan Xypex' krystallinske teknologi for vanntetting har hjulpet betongbrukere i mer enn 90 land i mer enn 50 år.

  Se PDF  
 • tn-no-equal

  Ingen tilsvarende

  Denne brosjyren er en samling av noe av Scanning Electron Microscopy-bildene (SEM) våre, som gir definitivt bevis på dannelse av en ikke-oppløselig krystallinsk struktur i Xypex-behandlet betong. Xypex Crystalline Technology har virkelig INGEN TILSVARENDE.

  Se PDF  
 • London Poster

  Xypex i London

  Xypex er der, fra Storbritannias høyeste bygning til Londons mest luksuriøse adresse og en rekke fascinerende bygninger innimellom, og leverer produkter og tjenester som gjør betong bedre.

  Se PDF  
 • DISTRIBUTØR

  Anders M Paulsen

  Tel: (+47) 40028990
  E-postadresse
 • Registrer deg for e-nyheter
Scroll to top