xypex Podzemna garaza, Porto Montenegro

Podzemna garaza, Porto Montenegro

Tivat

Xypex Concentrate je upotrebljen na konstrukciji podzemne garaže, da bi sprečio prodor vode kroz konstrukciju i zaustavio curenje. Xypex Patch’n Plug je upotrebljen da zatvori pukotine I druga oštećenja u betonu. Dva premaza Xypex Concentrate je aplicirina na betonsku konstrukciju da bi se riješio problem I osušila konstrukcija u potpunosti. Ovaj objekat je podzemna garaža koja se nalazi ispod bazena za kupanje I terase.

Dobrodošli u Xypex Montenegro

Trenutno se nalazite na sajtu distributera kompanije Xypex na srpskom jeziku. Ovde možete da se informišete o našim proizvodima i uslugama, vidite prikaze lokalnih projekata, ili se obratite direktno regionalnom distributeru ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili imate pitanje u vezi sa prodajom. Kad god poželite da posetite Xypex Global Site, jednostavno kliknite ovde www.xypex.com.

Mi skladištimo, prodajemo i podržavamo proizvode koji su u vlasništvu Xypex-a i koji služe za hidroizolaciju kristalizacijom i to na osnovu licence korporacije Xypex Chemical Corporation. Više od 50 godina i u preko 90 zemalja, inovativna Xypex tehnologija za hidroizolaciju kristalizacijom štiti betonsku infrastrukturu.

Širom sveta, u svim zahtevnim klimatskim uslovima i raznovrsnim građevinskim situacijama, Xypex-ova tehnologija kristalizacije je ispitana i dokazana u hiljadama primena. Danas Xypex postavlja standarde na ovom polju i nastavlja da se primenjuje na sve više mesta gde je potrebna obimna upotreba betona.

  • DISTRIBUTER

    Srdjan Misuric

    Tel: 13-342769
    Adresa e-pošte
  • Prijavite se za e-vijesti
Scroll to top