xypex Javna Garaža U Beogradu

Javna garaža u Beogradu

Beograd

Ovaj podzemni nivo javne garaže je hidroizolovan nanošenjem dva sloja sredstva Xypex Concentrate i Modified. Xypex Dryshake je nanešen na donju ploču ove javne garaže koja se nalazi 12 metara pod zemljom.

 • Projekti
  Opšti građevinski temelji

  Centralni rezervoar

  Bežanija Ovaj stari betonski objekat, sagrađen 1950-ih, imao je ozbiljnih problema s curenjem na brojnim mestima. Uspešno je popunjeno 345 m pukotina i obnovljena je površina od 300 m2 korišćenjem Xypex proizvoda.
  Opšti građevinski temelji

  Javna garaža u Beogradu

  Beograd Ovaj podzemni nivo javne garaže je hidroizolovan nanošenjem dva sloja sredstva Xypex Concentrate i Modified. Xypex Dryshake je nanešen na donju ploču ove javne garaže koja se nalazi 12 metara pod zemljom.
  Strukture za zadržavanje vode

  Rezervoar za vodu u Lipovici

  Beograd Xypex-ova tehnologija kristalizacije bila je rešenje za mesta na kojima je ovaj stari objekat cureo, posebno za zaptivanje građevinskih spojeva.
  Prikupljanje i tretman otpadnih voda

  WWTP Subotica

  Subotica Ovo postrojenje za tretman otpadnih voda izgrađeno je 2008. godine. Zbog velikog broja prslina i curenja vode dva aeraciona bazena morala su se sanirati. Prsline veće od 0,3 mm tretirane su sa Xypex Patch'n Plug, a nakon toga kompletna površina je tretirana sa dva premaza Xypex Concetrate and Modified.
  Prikupljanje i tretman otpadnih voda

  WWTP Vrbas

  Vrbas Zbog postojanja velikog broja prslina, različite veličine, ovo postrojenje za tretman otpadnih voda u izgradnje bilo je neophodno sanirati. Prsline veće od 0,3 mm prvo su obrađene sa Xypex Patch'n Plug a zatim sa dva premaza Xypex Concentrate and Xypex Modified, dok su prsline manje od 0,3 mm tretirane samo sa dva sloja premaza.

 • DISTRIBUTER

  Srdjan Misuric

  Tel: +381 13 372 213
  E-pošta
 • Registrujte se za e-novosti
Scroll to top