xypex Javna Garaža U Beogradu

Javna garaža u Beogradu

Beograd

Ovaj podzemni nivo javne garaže je hidroizolovan nanošenjem dva sloja sredstva Xypex Concentrate i Modified. Xypex Dryshake je nanešen na donju ploču ove javne garaže koja se nalazi 12 metara pod zemljom.

Dobrodošli u Xypex Srbija

Trenutno se nalazite na sajtu distributera kompanije Xypex na srpskom jeziku. Ovde možete da se informišete o našim proizvodima i uslugama, vidite prikaze lokalnih projekata, ili se obratite direktno regionalnom distributeru ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije ili imate pitanje u vezi sa prodajom. Kad god poželite da posetite Xypex Global Site, jednostavno kliknite ovde www.xypex.com.

Mi skladištimo, prodajemo i podržavamo proizvode koji su u vlasništvu Xypex-a i koji služe za hidroizolaciju kristalizacijom i to na osnovu licence korporacije Xypex Chemical Corporation. Više od 50 godina i u preko 90 zemalja, inovativna Xypex tehnologija za hidroizolaciju kristalizacijom štiti betonsku infrastrukturu.

Širom sveta, u svim zahtevnim klimatskim uslovima i raznovrsnim građevinskim situacijama, Xypex-ova tehnologija kristalizacije je ispitana i dokazana u hiljadama primena. Danas Xypex postavlja standarde na ovom polju i nastavlja da se primenjuje na sve više mesta gde je potrebna obimna upotreba betona.

  • DISTRIBUTER

    Srdjan Misuric

    Tel: +381 13 372 213
    E-pošta
  • Registrujte se za e-novosti
Scroll to top