xypex HE Dubrava

HE Dubrava

Čakovec

Sanacija hidroizolacije AB podzemnih konstrukcija strojarnica i rezervoara otpadnog ulja. Pukotine i segregirane površine na stropovima i zidovima (kroz koje je prodirala voda i otpadno ulje) sanirane su zasijecanjima, premazima i ispunama sa Xypex® materijalima. Xypex® Admix C-1000 NF, a i Xypex® Concentrate.

Ne mašemo uvijek svojom zelenom zastavom prijateljskog odnosa prema okolišu, no Xypex i njegova obitelj hidroizolacijskih proizvoda kristalne strukture su uvijek imali dobar odnos sa svojom okolinom.

sustain-banner
Prisutnost u više od 90 država tijekom više od 50 godina pružila nam je globalno razumijevanje očekivanih standarda zaštite okoliša. Neprestano podržavamo programe kao što su ISO i sustavi ocjenjivanja građevina (npr. LEED) koji podižu razinu kvalitete proizvoda, razinu odgovornosti u poslovanju te se bave današnjim ekološkim problemima. Xypexu Prisutnost tamo gdje je najvažnije i Ekološki učinci zajedno predstavljaju neprekidnu obvezu.

Energetska učinkovitost, odabir materijala, minimalizacija utjecaja na lokaciju te smanjenje ispuštanja hlapljivih organskih spojeva (VOC) – to su 'zelene' pogodnosti koje Xypexovi netoksični proizvodi pružaju svijetu građevine te stremljenju prema ekološkoj održivosti.

Ušteda materijala i rada

Xypex kristalna hidroizolacija može se upotrebljavati kao dodatak mješavini cementa, što eliminira rad potreban za instalaciju membrana ili obloga te znatno snižava troškove i materijalne zahtjeve.


Reciklaža betona

Beton koji je hidroizoliran putem Xypexovih kristalnih proizvoda (oblogama, posipom ili mješavinom) moguće je u potpunosti reciklirati, dok kod betona s priljubljenom membranom reciklaža nije moguća.


Trajno rješenje

Za razliku od membrana i drugih površinskih premaza, Xypexovu kristalnu hidroizolaciju nije moguće probiti ili oštetiti tijekom punjenja te se ne propada tijekom vremena.

Hlapljivi organski spojevi (VOC)

Xypexova kristalna hidroizolacija ne sadrži hlapljive organske spojeve. To je znatno bolje od primijenjenih tekućih membrana koje sadrže znatne količine hlapljivih organskih spojeva Crystalline Waterproofing contains no VOCs. This compares favorably with fluid applied membranes.


Smanjenje emisija CO2

Budući da proizvodnja cementa značajno pridonosi ispuštanju CO2 u atmosferu, od kritične je važnosti pronalaženje načina za smanjenje potrošnje cementa. Postaju sve popularnije zamjene u obliku finog pepela i šljake. Xypex Admix C-500 hidroizolacijska mješavina predstavlja učinkovit hidroizolacijski proizvod u betonu koji sadrži cement s visokom razinom finog pepela i šljake. To omogućava uporabu miješanih dizajna s visokom razinom tih zamjenskih sastojaka.

  • DISTRIBUTER

    Krešimir Ivanković

    Tel: +385 1 3041400
    Elektronička pošta
  • Registracija na e-novosti
Scroll to top