Резервоар на летище София

Резервоар на летище София

София

Този нов резервоар с прилежащи бетонни канали е хидроизолиран чрез прилагане на два слоя Concentrate на Xypex и Modified на Xypex.

Добре дошли в Xypex България

В момента посещавате сайта на дистрибуторите на Xypex на български език. Тук можете да научите повече за нашите продукти и услуги, да разгледате „витрина“ с местни проекти и да осъществите директен контакт с вашия регионален дистрибутор с всякакви въпроси или запитвания относно продажбите, които бихте могли да имате. Винаги, когато желаете да отидете на глобалния сайт на Xypex, просто щракнете тук www.xypex.com.
Патентованите кристални хидроизолационни продукти на Xypex са снабдявани, продавани и поддържани от нас по лиценз на Xypex Chemical Corporation. В продължение на повече от 50 години и в над 90 страни новаторската кристална технология на Xypex Chemical Corporation защитава бетоновите инфраструктури.

По целия свят, във всякакви тежки климатични условия и при различни видове строителство, кристалната технология на Xypex е изпитана и доказана в хиляди приложения. Днес Xypex определя стандарта за прецизните върхови постижения в своята област и продължава да се специализира и прилага във все повече и повече основни приложения на бетон.

Scroll to top